Nem efterbehandling af PDF'er med PDF Annotator (København)

Med PDF Annotator får du et fantastisk redskab til at efterbehandle dine lange PDF-dokumenter og erstatte dine manuelle og analoge arbejdsgange.

Næste kursus

VARIGHED

1 dag

Pris:

3.650,- DKK ekskl. moms

Infografik kursus

På dette kursus lærer du at producere flotte infografikker, som eksempelvis kan gøre, at dine SoMe-opslag huskes og deles af brugerne.
Vi gennemgår de mange muligheder for at omforme tal og data til en letforståelig infografik, så du får helt styr på de basale do’s and dont’s. Vi kigger på nogle gode eksempler på brug af infografik, som klart formidler et budskab ved hjælp af visuelle virkemidler.

Næste kursus

VARIGHED

2 dage

Pris:

8.995,- DKK ekskl. moms

Animeret infografik med After Effects

Der er stor efterspørgsel efter at kunne servere budskaber på en letfordøjelig måde igennem visualisering og animation af data. Dette kursus er for dig, der skal levere netop denne type levende og engagerende digitalt indhold, der fanger brugerens opmærksomhed.
På dette intensive kursus bliver du skarp på at bruge Adobe After Effects til at fremstille animeret infografik. Vi fokuserer på netop de funktioner og værktøjer i After Effects, der gør dig i stand til at gøre din grafik levende.

Næste kursus

VARIGHED

2 dage

Pris:

8.995,- DKK ekskl. moms

Grafisk design grundkursus

Kurset er for dig, der ikke har en grafisk grunduddannelse, men som har brug for en grafisk værktøjskasse til at levere både skrevet og visuelt indhold.
Du får praktisk viden om, hvilke værktøjer en grafisk designer arbejder med og lærer, hvordan form og indhold understøtter hinanden. Du bliver også introduceret for de vigtigste designprogrammer som Photoshop, Illustrator og InDe

Pris:

8.995,- DKK ekskl. moms