Animeret infografik med After Effects

Der er stor efterspørgsel efter at kunne servere budskaber på en letfordøjelig måde igennem visualisering og animation af data. Dette kursus er for dig, der skal levere netop denne type levende og engagerende digitalt indhold, der fanger brugerens opmærksomhed.


På dette intensive kursus bliver du skarp på at bruge Adobe After Effects til at fremstille animeret infografik. Vi fokuserer på netop de funktioner og værktøjer i After Effects, der gør dig i stand til at gøre din grafik levende.

Centrale emner på kurset:
• Hvad er animeret infografik? Eksempler til inspiration
• Introduktion til den del af After Effects, der bruges til animerede
   infografikker
• Grundlæggende animationsteknikker i After Effects
• Design af diverse diagrammer og kurver
• Tilføjelse af audio, musik og teks
• Eksport af dine animationer til online platforme som YouTube og
   Vimeo

Målgruppe:
Kurset er for dig, der skal levere animeret og levende kommunikationsmateriale på en letfordøjelig måde i tråd med brugernes krav.
Deltagelse på kurset kræver ingen forkundskaber i After Effects. Det er en fordel, hvis du har kendskab til andre Adobe-programmer. Instruktøren guider dig igennem de værktøjer i After Effects, du behøver for at kunne producere animerede infografikker.

Undervisningsmetodik:
Intensiv klasseundervisning med oplæg og praktiske hands-on øvelser. Under kurset er der tid til at følge op, give feedback på øvelser og få svar på konkrete spørgsmål relateret til dine arbejdsopgaver.

Vi stiller computer med relevant software til rådighed for dig.

Kurset udbydes i samarbejde med Softworld