Formularer i Adobe Acrobat Pro XI kursus

Kursusmål

På kurset Formularer i Adobe Acrobat Pro XI - Interaktive formularer lærer du at udarbejde formularer i dine PDF-dokumenter.

Du lærer at udvikle interaktive formularer til indsamling af data via hjemmesider eller mail, og du vil også lære, hvordan disse tilbagemeldinger kan opsamles i statistikprogrammer som Excel.

Kurset dækker formularværktøjerne i Acrobat XI.

Dette kursus bliver afholdt af en Adobe Certified Instructor.

Deltagere

Kurset henvender sig til dig, der i det daglige arbejde har brug for at indsamle input fra tilmeldinger, bestillinger og lignende ved hjælp af PDF-platformen.

Det anbefales, at du har et grundlæggende kendskab til det at arbejde i Acrobat, ligesom det antages, at du har kendskab til Windows brugergrænseflader.

Kurset er til dig der arbejder med Acrobat XI eller X. Undervisningen foregår i den engelske udgave af Acrobat XI. Ønsker du på kurset at arbejde med den danske udgave af programmet bedes du angive det ved tilmelding.

Kursusmateriale

På kurset opnår du det højeste udbytte gennem en vekslen mellem teori, uddybende spørgsmål og praktiske øvelser. Til understøttelse af disse øvelser får du udleveret et gennemarbejdet kursusmateriale udviklet af specielt til dette kursus. 

For at fastholde og udvikle din Acrobat kompetence anbefaler vi, at du anvender kursusmaterialet som et effektivt opslagsværk efter kurset. Rækker dette ikke, er du altid velkommen til at kontakte vores instruktører for uddybende spørgsmål m.m.

Læs mere

Kursusindhold

Introduktion til PDF-formularer

I dette modul vil du blive introduceret for de muligheder du får ved at anvende formularer i dine PDF-dokumenter samt fordele og ulemper ved at bruge Adobe Acrobat.

 • Muligheder
 • Acrobat kontra Reader

Konvertering af Word-formularer

Med Adobe Acrobat har du mulighed for at udnytte et eksisterende dokumentlayout til automatisk at få indsat formularfelter i dokumentet, således at du slipper for selv at oprette felterne. Dette modul gennemgår mulighederne og begrænsningerne ved denne mulighed.

 • Autodetect formfields

Formularer med Acrobat XI Pro

Dette modul fokuserer på arbejdet med formularer i Adobe Acrobat og gennemgår programmets brugerflade samt, naturligvis, de forskellige formularfelttyper og deres anvendelsesmuligheder, såsom beregning og validering af feltindtastninger. 

 • Brugerfladen i Acrobat XI Pro
 • Gennemgang af formfelter, egenskaber
 • Felthandlinger
 • Beregninger i felter
 • Indsamling af data

Egenskaber for PDF-formularer

Dette modul vil gennemgå de forskellige sikkerhedsindstillinger du kan have fordel af at indstille i dine formularer. Det være sig adgangskoder, beskyttelse mod redigering og mulighed for at anvende digital signatur i formularerne.

 • Sikkerhed
 • Startvisning
 • Digital signatur

Acrobat.com

Når en formular er oprettet og sendt ud, vil det for det meste være med formålet at modtage de, af modtagerne, indtastede værdier. Dette modul gennemgår de forskellige muligheder du har for indsamling af de indtastede formulardata, inklusiv Adobes gratis onlineservice Acrobat.com.

 • Indsamling og administrering af data via internettet
Luk kursusmateriale