UX design kursus

For at vinde kampen om at tiltrække brugernes opmærksomhed, er det idag vigtigt, at brugeroplevelsen på digitale løsninger løbende forbedres.
Ved at forstå hvad der udgør et godt User Experience (UX) design, bliver du klædt på til at producere brugervenligt indhold, grafik og designs til hjemmesider, apps og andre digitale løsninger.

På kurset lærer du at udarbejde UX-løsninger baseret på anerkendte modeller og teorier. Du bliver i stand til at understøtte dine designvalg og at argumentere for, hvorfor du har valgt specifikke tekster, værktøjer, funktioner, farver og layouts i dit design og indhold. Du bliver desuden klog på brugertesting og Personaer, som hjælper dig til en bedre forståelse af din målgruppe.

Centrale emner på kurset:
• Identificering af hvilken målgruppe du kommunikerer til
• Gennemgang af en række UX-teorier og -modeller
• Introduktion til simple brugertest-teknikker
• Vigtige designregler til web, apps og andre digitale løsninger
• Persuasive Design, der bruges til din målgruppes fordel


Som en del af kurset får du gennemarbejdet kursusmaterialemed hjem med de vigtigste læringspunkter.

Målgruppe:
Kurset er for dig, der skal forstå brugeradfærd for at kunne tilrettelægge og præsentere skarpt og relevant digitalt indhold. 

Deltagelse kræver ingen forudsætninger, da det er et grundkursus, hvor alle kan være med.

Undervisningsmetodik:
Workshop med oplæg og praktiske hands-on øvelser, som udføres både individuelt og i grupper. Under kurset er der tid til at følge op, give feedback på øvelser og at få svar på konkrete spørgsmål relateret til dine arbejdsopgaver.

kurset udbydes i samarbejde med Softworld.