Digitale prototyper

Dette kursus er for dig, som ønsker at lære at designe interaktive prototyper og brugergrænseflader, såsom delelementer af et website, apps eller en online tjeneste.
Kurset tager udgangspunkt i Adobe XD. Programmet kræver ingen kodning, men er opbygget omkring simple drag-and-drop funktioner, der gør det nemt for dig at visualisere og teste dine designideer.

Du lærer du at kommunikere mere visuelt og at gøre en historie interessant ved hurtigt at fremstille en prototype. Målet med kurset er, at du kan visualisere og optimere brugeroplevelsen på digitale produkter og i praksis oprette dine egne prototyper med Adobe XD. 

Centrale emner på kurset:
• Gennemgang af Adobe XD-brugerfladen, herunder værktøjer i
   både design- og prototype-mode
• Oprette, fremstille og preview af dine interaktive prototyper
• Viden om de grundlæggende principper for UX/UI design
• Effektive arbejdsgange og plugins, der giver dine designs et
   ekstra professionelt pift
• Overblik over ligheder mellem Adobe XD og de andre
   Adobe-programmer som Illustrator, InDesign og Photoshop

Målgruppe:
Kurset er til dig, der vil visualisere og optimere brugeroplevelsen på digitale produkter, så dine budskaber kommer bredere ud.
Kurset forudsætter, at du arbejder med webdesign / UX til daglig eller har basis kendskab til UX i professionel sammenhæng.

Undervisningsmetodik:
Intensiv klasseundervisning med oplæg og praktiske hands-on øvelser. Under kurset er der tid til at følge op, give feedback på øvelser og få svar på konkrete spørgsmål relateret til dine arbejdsopgaver.

Vi stiller computer med relevant software til rådighed for dig.

Kurset udbydes i samarbejde med Softworld