DevOps Professional Enable and Scale

Dette kursus giver deltagerne den kompetence, som gør dem i stand til at bruge DevOps i praksis. Ved hjælp af teori, pragmatiske eksempler og øvelser lærer du, hvordan du bringer DevOps i spil i dit team.

Deltagere

Kurset og henvender sig til alle, der arbejder med kontinuerlig integration, deployment og feedback, herunder systemudviklere, arkitekter, projektledere, produktejere og DevOps-, Scrum- og Lean-professionelle.

Udbytte

Efter dette kursus kan du arbejde i DevOps Enable and Scale-området, og du opnår kompetencemodellens “Proficient” niveau.

Forudsætninger

Du skal have bestået en DASA DevOps Fundamentals eksamen. 

Det anbefales (men er ikke et krav) at have forudgående kendskab til agile metoder, Lean og ITSM, eksempelvis gennem Agile Scrum Foundation eller Lean IT Foundation.

Inden kurset forudsættes deltagerne at have orienteret sig i bogen The DevOps Handbook. Har du ikke bogen, kan den bestilles ved tilmeldingen til kurset. Pris: 295,- ekskl. moms. Skriv "Ønsker bog" i kommentarfeltet ved bestilling af kurset. 

For de interesserede anbefaler vi bogen ”The Phoenix Project: A Novel about IT, DevOps, and Helping Your Business Win” af Gene Kim, Kevin Behr og George Spafford (ISBN: 9780988262508).

Form

Klasseundervisning på dansk. Kursusmaterialer og eksamen er på engelsk.

Du bør påregne en del hjemmearbejde mellem hver kursusdag.

Eksamen

Eksamen afholdes efter kurset. Det er en elektronisk eksamen er på engelsk og den varer 75 minutter.

Eksamensformen er en multiple choice test med 12 spørgsmål. Du skal have 60 % rigtige for at bestå.

En komplet prøveeksamen indgår i kurset.

Prisen for eksamen er kr. 1.950,- ekskl. moms, og er ikke inkl. i kursusprisen. Du bliver automatisk tilmeldt eksamen ved tilmelding. Ønsker du ikke eksamen bedes du skrive "ønsker ikke eksamen" i kommentarfeltet ved tilmelding. 

Bemærk: Eksamen er elektronisk. Husk derfor at medbringe en laptop. Du kan ikke anvende tablet/iPad.

Elektronisk eksamen

Hvad skal du vide på forhånd

Når eksamen er elektronisk, skal du huske at medbringe en laptop på kurset. Du kan ikke anvende tablet/iPad. Vi har internetforbindelse.

Din PC skal opfylde følgende betingelser:

  • Skærmopløsning skal minimum være på 1024x768 pixels eller højere.
  • 15” skærm eller større anbefales.
  • Der skal være tastatur og mus/pointer
  • Din PC skal være sat op med én af følgende internetbrowsere
  • Internet Explorer 10 eller højere
  • Mozilla Firefox 30 eller højere
  • Chrome 23 eller højere.
  • JavaScript skal være slået til.

Kontroller din PC

Du kan kontrollere om din computer fungerer med eksamensudbyderen på https://webates.peoplecert.org. Grønne markeringer i boksen ”Compatibility Check” betyder, at alt er i orden, røde markeringer, at noget ikke fungerer.