DevOps Product Owner

Få styr på DevOps teorien for både nye og erfarne Product Owners

DevOps Product Owner kurset giver et indgående kendskab til de arbejdsopgaver og forhold, som en Product Owner skal kende til I et DevOps miljø.

Kurset giver både indblik i agile metoder og Scrum koncepter, som det ser ud i et DevOps setup. Der vil være eksempler, cases og hands-on opgaver undervejs, som giver en praktisk indføring til stoffet.

Deltagere

DevOps Product Owner er for alle nuværende og kommende Product Owners. Selv erfarne Product Owners vil forstå deres rolle bedre i et DevOps setup end før. Kommende Product Owners vil få essentielle koncepter og metoder med hjem i værktøjskassen.

Udbytte

Kurset giver den teoretiske ramme for at bestride rollen som DevOps Product Owner i et DevOps setup eller for at kunne rådgive virksomheder om etablering af DevOps via en fundamental forståelse for DevOps principper og metoder. 

Forudsætninger

En fundamental forståelse for opgaver, organisation og medarbejdere I en IT serviceorganisation.

Form

Klasseundervisning på dansk.instruktør. Kursusmaterialer og eksamen er på engelsk. Der bliver sendt materiale ud forud for kurset, og det er en stor fordel at have det læst inden kurset.

Du bør påregne en del hjemmearbejde mellem hver kursusdag.

Eksamen

Eksamen afholdes på kursets sidste dag. Det er en elektronisk eksamen på engelsk og den varer 75 minutter, medmindre engelsk er dit modersmål, så er det 60 min. 

Eksamensformen er en multiple choice test med 40 spørgsmål. Du skal have 26 (65%) rigtige for at bestå.

En komplet prøveeksamen indgår i kurset.

Prisen for eksamen er kr. 1.950,- ekskl. moms, og er ikke inkl. i kursusprisen. Du bliver automatisk tilmeldt eksamen ved tilmelding. Ønsker du ikke eksamen bedes du skrive "ønsker ikke eksamen" i kommentarfeltet ved tilmelding. 

Bemærk: Eksamen er elektronisk. Husk derfor at medbringe en laptop. Du kan ikke anvende tablet/iPad.

Kurset afholdes i samarbejde med Westergaard. 

Elektronisk eksamen

Hvad skal du vide på forhånd

Når eksamen er elektronisk, skal du huske at medbringe en laptop på kurset. Du kan ikke anvende tablet/iPad. Vi har internetforbindelse.

Din PC skal opfylde følgende betingelser:

  • Skærmopløsning skal minimum være på 1024x768 pixels eller højere.
  • 15” skærm eller større anbefales.
  • Der skal være tastatur og mus/pointer
  • Din PC skal være sat op med én af følgende internetbrowsere
  • Internet Explorer 10 eller højere
  • Mozilla Firefox 30 eller højere
  • Chrome 23 eller højere.
  • JavaScript skal være slået til.

Kontroller din PC

Du kan kontrollere om din computer fungerer med eksamensudbyderen på https://webates.peoplecert.org. Grønne markeringer i boksen ”Compatibility Check” betyder, at alt er i orden, røde markeringer, at noget ikke fungerer.