DevOps Fundamentals

På dette kursus føres deltagerne igennem de bærende principper, koncepter og begreber i Agile DevOps, og alle 12 nøglekompetencer bliver dækket.

Med DevOps flyttes IT-afdelingens fokus fra drift af IT-services til hurtige, iterative idriftsætninger af IT-services i tæt samarbejde med forretning og udvikling. DevOps bygger videre på ITIL best practice og trækker på alle ITILs processer.

Formål

Kursets formål er at etablere et udgangspunkt for de organisationer og medarbejdere, der vil arbejde efter DevOps principper. Bedre workflows og hurtigere idriftsætninger starter med en basal forståelse for DevOps’ fundamentale principper hos alle, som skal indgå i et DevOps team.

Deltagere

DevOps Fundamentals er for alle, som er involveret I DevOps arbejde i organisationen, hvad enten de befinder sig i udvikling, drift, support eller service management, f.eks. udviklere, produktejere, integrationsspecialister, driftschefer, incident og change managers, system- og netværksadministratorer, arkitekter, testere m.m.

Udbytte

Kurset giver den grunduddannelse, som er nødvendig for at etablere et DevOps begrebsapparat, forstå DevOps principper og praksis og opnå en fundamental forståelse for DevOps. 

Forudsætninger

En fundamental forståelse for opgaver, organisation og medarbejdere i en IT serviceorganisation.

Form

Klasseundervisning på dansk. Kursusmaterialer og eksamen er på engelsk.

Der er ingen forberedelse forud for kurset, men du bør påregne en del hjemmearbejde mellem hver kursusdag.

Eksamen

DASA DevOps Fundamentals eksamen afholdes på kursets sidste dag. Det er en multiple choice test med 40 spørgsmål. Du skal have 26 rigtige for at bestå.

Har du samme modersmål som eksamenssproget, er varigheden 60 minutter. Hvis du har andet modersmål end eksamenssproget, er varigheden 75 minutter.

Eksamen er elektronisk. Husk derfor at medbringe en laptop. Du kan ikke anvende tablet/iPad.

En komplet prøveeksamen indgår I kurset.

Prisen på eksamen er kr. 2.250,- ekskl. moms, og er ikke inkl. i kursusprisen. Du bliver automatisk tilmeldt eksamen ved tilmelding.