DevOps Fundamentals

Accelerer dine ITIL processer med DevOps – lever hurtigere og med bedre kvalitet

DevOps Fundamentals er udgangspunktet for alle, som arbejder i et Agilt - eller et DevOps team. Bedre workflows og hurtigere deployments starter med en fundamental forståelse af DevOps.

DevOps Fundamentals certificeringen giver deltageren en DevOps terminologi og en forståelse af DevOps koncepter, principper og practices. Sammen med eksempler, cases og opgaver får du grundlaget for at arbejde i et agilt miljø.

Deltagere

DevOps Fundamentals er for alle, som er involveret I DevOps arbejde i organisationen, hvad enten de befinder sig i udvikling, drift, support eller service management, f.eks. udviklere, produktejere, integrationsspecialister, driftschefer, incident og change managers, system- og netværksadministratorer, arkitekter, testere m.m.

Udbytte

Kurset giver den grunduddannelse, som er nødvendig for at etablere et DevOps begrebsapparat, forstå DevOps principper og praksis og opnå en fundamental forståelse for DevOps. 

Forudsætninger

En fundamental forståelse for opgaver, organisation og medarbejdere i en IT serviceorganisation.

Form

Klasseundervisning på dansk. Kursusmaterialer og eksamen er på engelsk.

Der er ingen forberedelse forud for kurset, men du bør påregne en del hjemmearbejde mellem hver kursusdag.

Eksamen

DASA DevOps Fundamentals eksamen afholdes på kursets sidste dag. Det er en multiple choice test med 40 spørgsmål. Du skal have 26 rigtige for at bestå.

Har du samme modersmål som eksamenssproget, er varigheden 60 minutter. Hvis du har andet modersmål end eksamenssproget, er varigheden 75 minutter.

Eksamen er elektronisk. Husk derfor at medbringe en laptop. Du kan ikke anvende tablet/iPad.

En komplet prøveeksamen indgår I kurset.

Prisen for eksamen er kr. 2.250,- ekskl. moms, og er ikke inkl. i kursusprisen. Du bliver automatisk tilmeldt eksamen ved tilmelding. Ønsker du ikke eksamen bedes du skrive "ønsker ikke eksamen" i kommentarfeltet ved tilmelding. 

Kurset afholdes i samarbejde med Westergaard. 

Elektronisk eksamen

Hvad skal du vide på forhånd

Når eksamen er elektronisk, skal du huske at medbringe en laptop på kurset. Du kan ikke anvende tablet/iPad. Vi har internetforbindelse.

Din PC skal opfylde følgende betingelser:

  • Skærmopløsning skal minimum være på 1024x768 pixels eller højere.
  • 15” skærm eller større anbefales.
  • Der skal være tastatur og mus/pointer
  • Din PC skal være sat op med én af følgende internetbrowsere
  • Internet Explorer 10 eller højere
  • Mozilla Firefox 30 eller højere
  • Chrome 23 eller højere.
  • JavaScript skal være slået til.

Kontroller din PC

Du kan kontrollere om din computer fungerer med eksamensudbyderen på https://webates.peoplecert.org. Grønne markeringer i boksen ”Compatibility Check” betyder, at alt er i orden, røde markeringer, at noget ikke fungerer.