ITIL® 4 Foundation

På kurset får du en forståelse for ITIL® 4’s service management framework og koncepter, og du lærer, hvordan ITIL® understøtter moderne teknologier og måder at arbejde på.

Næste kursus

VARIGHED

2 dage

Pris:

6.900,- DKK ekskl. moms

ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan and Improve

Kursets formål er at gøre deltagerne i stand til at styre sig selv, teams, afdelinger og projekter i arbejdet med at udvikle, drifte og understøtte IT-afdelingens value streams og practices.
På kurset får du metoder og teknikker over hele skalaen - personlig styring, planlægning af arbejdet i teams, afdelinger og projekter, samt governance på forretningsniveau.

Næste kursus

VARIGHED

3 dage

Pris:

11.700,- DKK ekskl. moms

ITIL® 4 Foundation Superflex-online

Her starter din ITIL® 4-uddannelse
ITIL® 4 Foundation giver dig de grundlæggende forudsætninger for at arbejde med IT service management. På kurset får du en forståelse for ITIL® 4’s service management framework og koncepter, og du lærer, hvordan ITIL® understøtter moderne teknologier og måder at arbejde på.
Kurset kan afsluttes med en ITIL® 4 Foundation certificering.

Næste kursus

VARIGHED

4 dage

Pris:

5.900,- DKK ekskl. moms

ITIL® 4 Specialist: Drive Stakeholder Value

Kursets formål er at guide IT-organisationer og deres kunder, brugere, leverandører og partnere igennem de principper og practices, som er forudsætningen for værdiskabelse. Det fokuserer på konvertering af efterspørgsel til værdi via IT-understøttede services.

Næste kursus

VARIGHED

3 dage

Pris:

11.700,- DKK ekskl. moms

ITIL® 4 Specialist: High Velocity IT

Kursets formål er at hjælpe de, der er vant til traditionelle IT – og service management koncepter, med at udvikle og integrere nye, praktiske højhastighedskompetencer, -koncepter, -metoder, -teknikker og -teknologier.

Næste kursus

VARIGHED

3 dage

Pris:

11.700,- DKK ekskl. moms

ITIL® 4 Foundation (inkl. eksamen)

Formålet med kurset er at give deltagerne en viden om ITIL®4 terminologiens struktur og basale koncepter.

Næste kursus

VARIGHED

2 dage

Pris:

8.300,- DKK ekskl. moms

ITIL® 4 Foundation (English)

ITIL® 4 Foundation will give you the basic prerequisites to work with IT service management. This course is held in English

Pris:

6.950,- DKK ekskl. moms

ITIL® 4 Foundation Bridge

ITIL® 4 Foundation Bridge er en genvej for de, der tidligere har erhvervet et ITIL® Foundation 2011 certifikat.

Næste kursus

VARIGHED

1 dag

Pris:

3.950,- DKK ekskl. moms

ITIL® 4 Foundation Bridge (inkl. eksamen)

Formålet med kurset er bl.a. at give deltagerne en viden om ITIL® 4 terminologiens struktur og basale koncepter.

Næste kursus

VARIGHED

1 dag

Pris:

5.800,- DKK ekskl. moms

ITIL 4® Managing Professional - Create, Deliver and Support

Kursets formål er at lære deltagerne at skabe og anvende value streams, som designer og idriftsætter servicekomponenter, som anskaffer eller bygger servicekomponenter, og som leverer og supporterer produkter og services.

Næste kursus

VARIGHED

3 dage

Pris:

11.700,- DKK ekskl. moms

ITIL 4® Managing Professional - Transition Module

Kursets formål er bringe deltagere, der er ITIL V3 Experts, eller som har opnået 17 ITIL V3-points, over på et ITIL 4 Managing Professional Transition-certifikat.

Næste kursus

VARIGHED

4 dage

Pris:

14.500,- DKK ekskl. moms

ITIL® Foundation

Grundkursus i ITIL® terminologiens basale koncepter og struktur. Du får en forståelse for hovedprincipperne i ITIL Best Practices for Service Management

Pris:

8.700,- DKK ekskl. moms

ITIL® Overblik

Dette kursus er for dig, der ønsker at få et hurtigt overblik over ITIL Best Practice for IT Service Management livs cyklussen.

Pris:

3.400,- DKK ekskl. moms

ITIL® Practitioner

Dette kursus giver IT-professionelle praktiske retningslinjer for, hvordan man tager ITIL best practice ind i sin IT-organisation og tilpasser den til det, man har brug for.

Pris:

6.600,- DKK ekskl. moms

ITIL® Lifecycle: Continual Service Improvement (CSI)

På ITIL® Lifecycle: Continual Service Improvement (CSI) arbejdes der med overordnet ledelse og kontrol af de processer, aktiviteter og teknikker, der anvendes i LifeCycle fasen Continual Service Improvement.

Pris:

11.500,- DKK ekskl. moms

ITIL® Lifecycle: Service Design (SD)

På ITIL® Lifecycle: Service Design (SD) arbejdes der med overordnet ledelse og kontrol af de processer, aktiviteter og teknikker, der anvendes i Lifecycle fasen Service Design.

Pris:

11.500,- DKK ekskl. moms

ITIL® Lifecycle: Service Operation (SO)

På ITIL® Lifecycle: Service Operation (SO) arbejdes der med overordnet ledelse og kontrol af de processer, aktiviteter og teknikker, der anvendes i Lifecycle fasen Service Operation.

Pris:

11.500,- DKK ekskl. moms

ITIL® Lifecycle: Service Strategy (SS)

På ITIL® Lifecycle: Service Strategy (SS) arbejdes der med overordnet ledelse og kontrol af de processer, aktiviteter og teknikker, der anvendes i Lifecycle fasen Service Strategy.

Pris:

11.500,- DKK ekskl. moms

ITIL® Lifecycle: Service Transition (ST)

På ITIL® Lifecycle: Service Transition (ST) arbejdes der med overordnet ledelse og kontrol af de processer, aktiviteter og teknikker, der anvendes i Lifecycle fasen Service Transition.

Pris:

11.500,- DKK ekskl. moms

ITIL® Capability: Operational Support and Analysis (OSA)

På ITIL® Capability: Operational Support and Analysis (OSA) arbejder der med den praktiske udvikling, implementering og anvendelse af de processer, aktiviteter, roller/ansvarsområder og teknikker, der er relevante for Operational Support and Analysis.

Pris:

14.000,- DKK ekskl. moms

ITIL® Capability: Planning, Protection and Optimization (PPO)

På ITIL® Capability: Planning, Protection and Optimization (PPO) arbejdes der med den praktiske udvikling, implementering og anvendelse af de processer, aktiviteter, roller/ansvarsområder og teknikker, der er relevante for Planning, Protection and Optimization.

Pris:

14.000,- DKK ekskl. moms

ITIL® Capability: Release, Control and Validation (RCV)

På ITIL® Capability: Release, Control and Validation (RCV) arbejdes der med den praktiske udvikling, implementering og anvendelse af de processer, aktiviteter, roller/ansvarsområder og teknikker, der er relevante for Release, Control and Validation.

Pris:

14.000,- DKK ekskl. moms

ITIL® Capability: Service Offerings and Agreements (SOA)

På ITIL® Capability: Service Offerings and Agreements (SOA) er der fokus på den ITIL teori, som omhandler udvikling, implementering og anvendelse af services og serviceaftaler på strategisk og taktisk niveau.

Pris:

14.000,- DKK ekskl. moms

ITIL® Managing Across the LifeCycle (MALC)

Formålet med kurset er at konsolidere den viden, der er opnået gennem de forudgående Capability og Lifecycle kurser samt at give deltagerne viden og færdigheder, der gør dem i stand til at varetage det overordnede ansvar for ITIL implementeringer

Pris:

16.500,- DKK ekskl. moms