ITIL® 4 Foundation Bridge

ITIL® 4 Foundation Bridge er en genvej for de, der tidligere har erhvervet et ITIL® Foundation 2011 certifikat. Du undervises i ITIL® 4’s service management framework og koncepter, mens den del af stoffet, der vedrører ITIL® 4’s pendant til ITIL 2011s processer, er selvstudie.

Kurset kan afsluttes med en ITIL® 4 Foundation certificering.

Formål

Kursets formål er at introducere deltagerne til styringen af moderne IT-understøttede services, at give en grundlæggende forståelse for ITIL® 4’s begreber og koncepter, og at anskueliggøre, hvordan man med ITIL® 4 kan forbedre både sit eget og sin IT-organisations arbejde.

Deltagere

Kurset henvender sig til IT professionelle medarbejdere og chefer som allerede har et ITIL® Foundation 2011 certfikat.

Udbytte

Efter kurset forstår du ITIL® 4s nøglebegreber, service management aspekter, styrende principper, værdikæder og processer.

Forudsætninger

Deltagerne skal have en generel viden om IT og forståelse for deres egen virksomhed samt have et ITIL Foundation 2011 certifikat. Bevis for bestået ITIL® Foundation 20111 fremsendes i forbindelse med tilmelding.

Det er kun en forudsætning, at angivne dele af bogen "ITIL® Foundation, ITIL 4 edition" er læst inden kurset, men det kan anbefales at læse hele bogen. Har du den ikke så skriv "Ønsker bog" i kommentar feltet ved tilmeldingen.

Form

Kurset bygger på en vekselvirkning mellem teori, opgaveløsning og gruppearbejde. Undervisning er på dansk, mens kursusmaterialer og eksamen er på engelsk.

Kurset er intensivt, og deltagerne bør afsætte tid til selvstudie før kurset.

Bemærk

Alle ITIL® kurser følger seneste syllabus (pensumoversigt) og afholdes i samarbejde med Westergaard.

Eksamen:
1.11.2019 er eksamen obligatorisk og kan ikke fravælges.

Eksamen foregår efter kursets afslutning på et tidspunkt og sted, som du selv vælger. Du får tilsendt en voucher, som giver adgang til en online eksamen. Prisen for eksamen er  kr. 2.050,- ekskl. moms. og er ikke inkluderet i kursusprisen. 

Du tilmeldes automatisk til eksamen, ønskes dette ikke, skal du notere "Ingen eksamen" i kommentarfeltet ved bestilling. 

Eksamen er en multiple-choice opgave med 40 spørgsmål. Varighed 75 minutter og beståelseskriteriet er mindst 26 rigtige svar.

Ved beståelse opnår du ITIL® 4 Foundation Certificate.

Bemærk: Eksamen er elektronisk og du kan ikke anvende tablet/iPad.

Om elektronisk eksamen og krav til din PC

Hvad skal du vide på forhånd

Når eksamen er elektronisk, skal du huske at medbringe en laptop på kurset. Du kan ikke anvende tablet/iPad. Vi har internetforbindelse.

Din PC skal opfylde følgende betingelser

  • Skærmopløsning skal minimum være på 1024x768 pixels eller højere.
  • 15” skærm eller større anbefales.
  • Der skal være tastatur og mus/pointer
  • Din PC skal være sat op med én af følgende internetbrowsere
  • Internet Explorer 10 eller højere
  • Mozilla Firefox 30 eller højere
  • Chrome 23 eller højere.
  • JavaScript skal være slået til.

Kontroller din PC

Du kan kontrollere om din computer fungerer med eksamensudbyderen på https://webates.peoplecert.org. Grønne markeringer i boksen ”Compatibility Check” betyder, at alt er i orden, røde markeringer, at noget ikke fungerer.