ITIL® 4 Foundation Superflex-online

Her starter din ITIL® 4-uddannelse
ITIL® 4 Foundation giver dig de grundlæggende forudsætninger for at arbejde med IT service management. På kurset får du en forståelse for ITIL® 4’s service management framework og koncepter, og du lærer, hvordan ITIL® understøtter moderne teknologier og måder at arbejde på.
Kurset kan afsluttes med en ITIL® 4 Foundation certificering.

Form:
Kurset er et to-dages klassekursus med dansktalende instruktør, engelsk kursusmateriale og engelsk eksamen.

Det leveres over en 4-ugers periode i moduler af en halv dags varighed. Over de 4 uger leverer vi 4 forløb, hver á 4 dage .. dag 1 - modul 1, formiddag og eftermiddag, dag 2 - modul 2, formiddag og eftermiddag etc. Du kan tage alle moduler i ét forløb, eller du kan fordele dem ud over to eller flere forløb.

Man tilmelder sig den dato, hvor man ønsker at starte kurset på. 

Undervisningen bygger på en vekselvirkning mellem teori, opgaveløsning og gruppearbejde. Den er intensiv, og deltagerne bør afsætte tid til hjemmearbejde under kurset.

Undervisningsplatformen er Microsoft Teams, og du kan følge undervisningen via en Microsoft Teams klient eller en webklient.

Formål
Kursets formål er at introducere deltagerne til styringen af moderne IT-understøttede services, at give en grundlæggende forståelse for ITIL® 4’s begreber og koncepter, og at anskueliggøre, hvordan man med ITIL® 4 kan forbedre både sit eget og sin IT-organisations arbejde.

Deltagere:
Kurset henvender sig til IT professionelle medarbejdere og chefer.

Udbytte:
Efter kurset forstår du ITIL 4s nøglebegreber, service management aspekter, styrende principper, værdikæder og processer.

Forudsætninger:
Deltagerne skal have en generel viden om IT og forståelse for deres egen virksomhed.

Bogen "ITIL® Foundation, ITIL 4 edition" er ikke en forudsætning, men det kan anbefales at læse den. Har du ikke bogen, kan den bestilles ved at skrive "Ønsker bog" i kommentarfeltet ved bestilling. Pris 439,- ekskl. moms. 

 

Eksamen:
Fra 1.11.2019 er eksamen obligatorisk og kan ikke fravælges. Eksamens pris er ikke inkl. i kursusprisen. Prisen for eksamen er kr. 2.050,- ekskl. moms. 

Eksamen foregår på kursets sidste dag. Det er en multiple-choice opgave med 40 spørgsmål. Varighed 75 minutter og beståelseskriteriet er mindst 26 rigtige svar.

Du tilmeldes automatisk til eksamen ved tilmelding, ønsker der ikke eksamen, bedes du gøre opmærksom på dette.

Ved beståelse opnår du ITIL® 4 Foundation Certificate.

Bemærk:
Eksamen tages med en voucher efter kurset

Krav til eksamens PC:
Når eksamen er elektronisk, skal du huske at medbringe en laptop på kurset. Du kan ikke anvende tablet/iPad. Vi har internetforbindelse.

Din PC skal opfylde følgende betingelser

Skærmopløsning skal minimum være på 1024x768 pixels eller højere.

15” skærm eller større anbefales.

Der skal være tastatur og mus/pointer

Din PC skal være sat op med én af følgende internetbrowsere

Internet Explorer 8 eller højere

Mozilla Firefox 2 eller højere

Chrome 10 eller højere.

JavaScript skal være slået til.

Kontroller din PC
Du kan kontrollere om din computer fungerer med eksamensudbyderen på https://webates.peoplecert.org. Grønne markeringer i boksen ”Compatibility Check” betyder, at alt er i orden, røde markeringer, at noget ikke fungerer.

Dette kursus afholdes i samarbejde med Westergaard. 

Materialet der bruges på kurset er udviklet af Westergaard.

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.