Kepner-Tregoe® Troubleshooting Foundation

Kepner-Tregoe® Troubleshooting Foundation kursus- løs også de komplekse problemer

Beskrivelse

På dette kursus lærer du en operationel og metodisk tilgang til fejlfinding og problemløsning, og undgår de hurtige – og ofte forkerte – løsninger.

Du får praktiske færdigheder i spørgeteknik, og du kan registrere og analysere problemer effektivt og hurtigt.

Formål

Tilbage i slutningen af 1950’erne observerede to amerikanske sociologer, Dr. Charles H. Kepner og Dr. Benjamin B. Tregoe, den menneskelige adfærd for at finde ud af, hvorfor visse personer er i stand til at håndtere komplekse situationer, mens andre fejler og træffer de forkerte beslutninger. Deres analyser gav fundamental viden om, hvordan mennesker reagerer og tænker under pres, og de udviklede en systematisk tilgang til fejlfinding.

Formålet med kurset er at give deltagerne en systematisk tilgang til fejlfinding, samt hurtigere og mere effektivt problemløsning med forbedret kundetilfredshed til følge.

Deltagere

Kurset henvender sig til alle, der beskæftiger sig med at løse komplekse problemer.

Kursets metode kan anvendes indenfor alle brancher.

Udbytte

Deltagerne lærer en struktureret metode, som gør det muligt at overskue komplekse problemer og identificere og prioritere de mulige løsninger.

Kurset er akkrediteret af Kepner-Tregoe, og det kan føre til certificeringen KT Troubleshooting Foundation.

Forudsætninger

Der er ingen formelle forudsætninger for dette kursus.

Form

Kurset er en kombination af teori, øvelser og cases, og der lægges stor vægt på, at deltagerne kan praktisere metoderne i sin egen organisation.

I løbet af kurset arbejdes der blandt andet med online opgaver.

Medbring laptop eller PC

Undervisning er på dansk, mens kursusmaterialer og eksamen er på engelsk.

Eksamen

Efter kurset kan du tage en eksamen, der giver dig et certifikat i Kepner-Tregoe Troubleshooting Foundation, når du har bestået.

  • Online multiple-choice eksamen, 40 spørgsmål
  • Beståelseskrav: 26 rigtige (65%)
  • Varighed: 1 time 15 min (hvis dit modersmål ikke er engelsk)
  • Eksamen kan gennemføres efter kurset på et tidspunkt, der passer dig, og den afvikles i samarbejde mellem dig og Kepner Tregoe.

Du kan købe en eksamens-voucher gennem ved tilmelding, eller ved at kontakte os booking@ateaeducation.dk - minimum syv hverdage før ønsket eksamen. En eksamens-voucher gælder for én eksamen og er gyldig i et år.

Du skal selv lave en aftale med en person, som vil være eksamensvagt. Du vil modtage dokumenter, som skal udfyldes og sendes til Kepner-Tregoe.

Kurset afholdes i samarbejde med Westergaard.