PRINCE2® Practitioner

Formål

At give deltagerne en dyb forståelse af PRINCE2 metoden, således at de efterfølgende vil være i stand til at varetage rollen som projektledere i komplekse projekter gennem målrettet planlægning, organisering og styring ved anvendelse af PRINCE2 metoden. 

Deltagere

Personer, der ønsker at anvende en kontrolleret tilgang til at styre projekter, f.eks. projektledere og -chefer, projektdeltagere, projektadministratorer, projektkvalitetssikring og styregruppedeltagere. Desuden medarbejdere, der ønsker en kompetencegivende og internationalt godkendt projektlederuddannelse.

Indhold

  • Fordybelse i PRINCE2 metoden og mulige løsninger på projektscenarier
  • Løsninger på projektscenarier baseres på anvendelse af PRINCE2 produkter, processer og komponenter
  • Arbejdet påbegyndes i grupper, men forløbet fokuserer i stigende grad på den individuelle præstation
  • PRINCE2 Practitioner eksamen.

Udbytte

Efter kursus vil projektdeltagerne være i stand til at organisere, planlægge og styre komplekse projekter hurtigt og effektivt i overensstemmelse med PRINCE2 metoden. Efter kurset vil deltagerne kunne tage en certificerende Practitioner eksamen. Ved bestået eksamen opnår deltageren ret til at bruge titlen PRINCE2® Registered Practitioner.

Forudsætninger

Bestået PRINCE2 Foundation eksamen.

For at kunne forvente at bestå Practitioner eksamen, skal man påregne at have gennemlæst bogen 'PRINCE2 - Projektledelse med succes (2009)' én gang til inden kursets start. Har du ikke bogen, kan den bestilles ved tilmeldingen (skriv i kommentarfeltet), eller kontakt os på booking@ateaeducation.dk

Form

Undervisningen foregår på dansk med dansk kursusmateriale og dansk eksamen.

Eksamen

Kurset afsluttes med eksamen, som er en multiple choice med 8x10 spørgsmål og tager 2½ time. Der kræves 44 rigtige for at bestå (55%).

Dit PRINCE2 certifikat udløber aldrig, men for at beholde titlen PRINCE2® Registered Practitioner, skal du gennemføre en PRINCE2 re-registration exam hvert 5. år.

Eksamen pris kr. 2.550,- (ikke inkl. i kursusprisen). Du tilmeldes automatisk eksamen ved kursustilmelding, såfremt du ikke ønsker dette, bedes du gøre os opmærksomme på det.

Tid

Kurset er et dagskursus med undervisning fra kl. 9-17 begge dage.

Vær opmærksom på, at kurset er meget intensivt og at du inden deltagelse bør forberede dig gennem læsning og gennemførsel af prøveeksamen.

Vær også opmærksom på, at du bør afsætte tid til hjemmearbejde mellem kursusdagene. Du vil modtage en velkomstpakke med detaljer om forberedelse i god tid inden kursusstart.

Har du ikke PRINCE2 Foundation i forvejen – eller er din Foundation lidt rusten, anbefaler vi et PRINCE2 Total-forløb, hvor både Foundation og Practitioner er bygget sammen til et intensivt 5-dages forløb inklusiv begge eksamener.

 

Dette kursus afholdes i samarbejde med Westergaard. 

Materialet der bruges på kurset er udviklet af Westergaard.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.