PowerBI Reporting

Power BI har vist sig at være blandt de absolutte foretrukne platforme, når det kommer til rapportering. Med sine flotte og overskuelige dashboards og rapporter, er Power BI et ønskeværktøj for både top- og mellemledere.

Men Power BI bygger ikke sig selv, og for at få det bedste ud af platformen tilbyder vi nu dette kursus med henblik på at give dig de rette kompetencer til at komme godt igang.

På dette kursus vil de bedste Power BI konsulenter give dig en grundlæggende forståelse for, hvordan du transformerer dine data ved hjælp af et værktøj som Power BI’s Query Editor og bygger stærke visuelle repræsentationer for at fremhæve dine nøgletal. Du vil lære at arbejde med custom columns, measures og calculated columns på et begynderniveau, samtidig med at der dykkes ned de mange interaktive funktionaliteter, som et rapportdesign kan indeholde. 

Med dig fra dette kursus vil du tage en opfyldt værktøjskasse, der gør dig i stand til at bygge dine egne imponerende rapporter og samtidig også facilitere dine kollegaers kompetencer til at bygge rapporter og dashboards.

Kurset udbydes i samarbejde med Projectum.