SharePoint Framework Developer

Kurset henvender sig til udviklere på SharePoint platformen, som gerne vil opdateres indenfor den nyeste udviklingsteknologi indenfor SharePoint 2016 og SharePoint Online.

Næste kursus

VARIGHED

4 dage

Pris:

16.000,- DKK ekskl. moms

SharePoint 2016 for brugere

Dette kursus giver dig indsigt i og forståelse for de grundlæggende funktioner og muligheder i SharePoint 2016.

Næste kursus

VARIGHED

1 dag

Pris:

3.800,- DKK ekskl. moms

SharePoint 2016 for redaktører

Målsætningen med dette kursus er at give deltagerne en god forståelse og kendskab til emner, der relaterer sig til at oprette og vedligeholde indhold (tekst, links, billeder, dokumenter og nyheder) på intranet- eller websites.

Næste kursus

VARIGHED

2 dage

Pris:

7.500,- DKK ekskl. moms

SharePoint 2016 Web Content Management

Målsætning på dette kursus er at give deltagerne et grundigt kendskab til de komponenter, der har betydning for Web Content Management (WCM) i SharePoint 2016.

Næste kursus

VARIGHED

2 dage

Pris:

7.500,- DKK ekskl. moms

SharePoint 2016 Superbruger

Målsætning for dette kursus er at give deltageren indsigt i og udvidet forståelse for funktioner og muligheder i SharePoint 2016.

Næste kursus

VARIGHED

3 dage

Pris:

11.000,- DKK ekskl. moms

SharePoint 2016 for Beslutningstagere og Projektledere

Dette intensive 1 dages kursus har fokus på, hvad du behøver at vide om SharePoint 2016 opgradering, set ud fra superbruger og slutbruger rolle.

Pris:

5.000,- DKK ekskl. moms

SharePoint 2016 Specialist

SharePoint Specialist-kurset er kurset for dig, som vil udvikle egne løsninger i SharePoint uden brug af kode. Kurset er baseret på cases i udvikling af workflows og formularløsninger inden for fx ferieanmodninger, it-bestillinger mv.

Pris:

11.800,- DKK ekskl. moms

SharePoint 2016 Server Administrator IT Pro

Kursets formål er at give deltagerne den rette information og de nødvendige kundskaber for selv at kunne designe, installere og administrere en SharePoint 2016 Server.

Pris:

18.000,- DKK ekskl. moms

Arbejd optimalt med SharePoint

SharePoint er en schweizerkniv af værktøjer og muligheder. Hvilke af de mange muligheder, der ligger i platformen, er de rigtige og mest relevante for netop jer på kort og på lang sigt?

Pris:

900,- DKK ekskl. moms

Fokus på SharePoint governance

Et af de essentielle aspekter, for at opnå succes med SharePoint i din organisation, er Governance. Det er gennem et kvalificeret arbejde med Governance-aspekterne, at I sikrer, at jeres investering i SharePoint udmønter sig i reel værdi.

Pris:

950,- DKK ekskl. moms