SharePoint Framework Developer

Kurset henvender sig til udviklere på SharePoint platformen, som gerne vil opdateres indenfor den nyeste udviklingsteknologi indenfor SharePoint 2016 og SharePoint Online.

Næste kursus

VARIGHED

4 dage

Pris:

16.000,- DKK ekskl. moms

SharePoint online for redaktører

Dette kursus henvender sig især til dig, der som redaktør ønsker viden om, hvordan du varetager de daglige opgaver, som knytter sig til at være redaktør i SharePoint.

Pris:

7.500,- DKK ekskl. moms

SharePoint online for superbrugere

Kurset gør dig i stand til at opsætte SharePoint Online til at samarbejde med deling af dokumenter, din personlige dokumenthåndtering (OneDrive for Business), samt god brug af integreret mail i SharePoint sites (“Site mailboxes”).

Pris:

7.500,- DKK ekskl. moms

SharePoint online administrator

Kurset gør dig bl.a. i stand til at administrere de centrale funktioner i SharePoint Online hvad angår: Site collections, OneDrive for Business, brugerprofiler, Term Store, Søgning, Apps.

Pris:

5.000,- DKK ekskl. moms

SharePoint online developer

Kurset giver kursisten en stor værktøjskasse med de nødvendige redskaber til at udvikle mod Sharepoint Online.

Pris:

12.000,- DKK ekskl. moms

Arbejd optimalt med SharePoint

SharePoint er en schweizerkniv af værktøjer og muligheder. Hvilke af de mange muligheder, der ligger i platformen, er de rigtige og mest relevante for netop jer på kort og på lang sigt?

Pris:

900,- DKK ekskl. moms

Fokus på SharePoint governance

Et af de essentielle aspekter, for at opnå succes med SharePoint i din organisation, er Governance. Det er gennem et kvalificeret arbejde med Governance-aspekterne, at I sikrer, at jeres investering i SharePoint udmønter sig i reel værdi.

Pris:

950,- DKK ekskl. moms