Styrk virksomhedens kommunikation med YouTube

YouTube-kurset lærer du, hvordan du strategisk planlægger og opbygger din eller din virksomheds YouTube-kanal.

Næste kursus

VARIGHED

1 dag

Pris:

4.500,- DKK ekskl. moms

UX design kursus

For at vinde kampen om at tiltrække brugernes opmærksomhed, er det idag vigtigt, at brugeroplevelsen på digitale løsninger løbende forbedres.
Ved at forstå hvad der udgør et godt User Experience (UX) design, bliver du klædt på til at producere brugervenligt indhold, grafik og designs til hjemmesider, apps og andre digitale løsninger.

Næste kursus

VARIGHED

2 dage

Pris:

8.995,- DKK ekskl. moms

Digitale prototyper

Dette kursus er for dig, som ønsker at lære at designe interaktive prototyper og brugergrænseflader, såsom delelementer af et website, apps eller en online tjeneste.
Kurset tager udgangspunkt i Adobe XD. Programmet kræver ingen kodning, men er opbygget omkring simple drag-and-drop funktioner, der gør det nemt for dig at visualisere og teste dine designideer.

Næste kursus

VARIGHED

2 dage

Pris:

8.995,- DKK ekskl. moms

WordPress grundkursus

Lær at designe og opdatere websites med det gratis og brugervenlige CMS-system WordPress.
På grundkurset får du indblik i, hvordan du opsætter og tilpasser dit eget WordPress-website. Du bliver introduceret til brugerfladen og til hvordan du kan benytte og justere de forskellige skabeloner. Inden du går hjem fra kursusdagen, har du en hjemmeside, portefølje eller blog online.

Næste kursus

VARIGHED

1 dag

Pris:

4.995,- DKK ekskl. moms

WordPress udvidet kursus

På udvidet kursus i WordPress bliver du endnu skarpere på at designe og opdatere flotte og funktionelle websites.
Vi har særligt fokus på plugins, som du kan installere og tilføje ekstra funktioner med – fx. søgemaskineoptimering eller en webshop.

Pris:

4.995,- DKK ekskl. moms

Online annoncering grundkursus

I dag er online annoncering og distribution af digitalt indhold en af de vigtigste måder at nå ud til kunden på.
Selvom dit online indhold er organisk, kan der være behov for at booste eller annoncere det via distributionsstrategier, der kræver betaling.
På kurset får du en grundlæggende forståelse for digital annoncering og distribution. Du lærer om de forskellige annoncetyper samt, hvordan du tilpasser din strategi til forskellige online platforme såsom Google, Facebook og LinkedIn.

Pris:

8.995,- DKK ekskl. moms

Få det optimale ud af din virksomheds tilstedeværelse på LinkedIn

Kurset hvor du får forståelse for mulighederne på LinkedIn – primært forretningsmæssigt, men også de vigtigste tekniske detaljer, og hvordan du udnytter dem til at komme tættere på kunderne

Pris:

4.500,- DKK ekskl. moms