Bliv klar til installation & konfiguration af Windows 10 på 2 dage

Kursusmål

Tilbud til dig, der i forvejen er TS'er på Windows 7 eller 8

Kurset ‘Installing and configuring Windows 10 (20697-1)’ er på gaden. Det officielle kursus er på 5 dage, men hvis du i forvejen er Technical Specialist på enten Windows 7 eller 8/8.1, vil en del af dette være kendt stof.

Derfor har vi sammensat et 2 dages forløb til dig, hvor vi udelukkende fokuserer på det, der er nyt.

På kurset gennemgår vi bl.a. nyheder inden for konfiguration, storage og sikkerhed, og vi dedikerer en del tid på håndtering af Apps i Windows 10. 

Vi tilbyder dig:

  • 2 dages intensivt kursus udelukkende med fokus på nyhederne i Windows 10 i relation til installation og konfiguration.
  • Det fulde materiale og adgang til et virtuelt labmiljø i 3 uger fra første kursusdag, så du har rig mulighed for selv at repetere de øvrige emner, hvis du ønsker det.

Nedenfor kan du se de emner, som vi gennemgår på dagene. Sammenlign evt. moduloversigten med det fulde 5 dages kursus her.

Instruktøren vil ved kursusstart spørge ind til eventuelle ønsker og tilpasse kurset til dette i det omfang, det kan lade sig gøre.

Deltagere

Kurset er for dig, der i forvejen har deltaget på enten "Windows 7, Configuring" (6292) eller "Configuring Windows 8/8.1" (20687) og er godt inde i stoffet. Hvis du ikke har deltaget på et af disse to kurser, men vurderer, at du er kvalificeret qua din praktiske erfaring, så skriv til os på info@ateaeducation.dk, så sætter vi dig i kontakt med instruktøren som I kan tage en snak om din erfaring er nok.

Læs mere

 

Luk kursusmateriale