undefined

Et tilpasset kursus skaber effektivitet i din hverdag

Hvis du står over for en konkret udfordring eller opgave, som kræver særlig opmærksomhed, så vil vi meget gerne hjælpe dig med et skræddersyet kursus med 100 % tilpasset indhold til dig og din virksomhed. Vi kan tilrettelægge vores kurser, således at de kan imødekomme lige netop det scenarie, som gør sig gældende hos dig. Med mange års erfaring i at tænke løsningsorienteret og agere problemknusere i forhold til specifikke tematikker, er vores instruktører rutinerede i at skræddersy kurser, der 100 % imødekommer de ønsker du har.

Skræddersyede kurser er en effektiv måde at løse de konkrete udfordringer du oplever i hverdagen og som koster på både effektivitets- og frustrationskontoen. På 100% tilpassede kurser oplever du, at der skæres ind til kernen af problemet samt at viden koncentreres omkring de elementer, der forhindrer dig i at arbejde effektivt og optimalt i din hverdag.

Vi har erfaring med at lave særligt tilpassede forløb for både små og store virksomheder. Vores erfaring omhandler bl.a udfordringer i Microsoft Office, Microsoft Tekniske, men vi har også  erfaring med større tilpassede forløb i ex. SharePoint samt skabelonudvikling og andre opgaver inden for programmering.

Ring til os på tlf. 70252550 eller skriv på info@ateaeducation.dk, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at tale med os om mulighederne for et skræddersyet forløb.

Se nogle af vores andre kurser HER