Gratis uddannelse til dig?

Mange virksomheder glemmer det uddannelsesguld, de har liggende i skuffen i form af bl.a. Microsoft Software Assurance vouchers. Vær opmærksom på at SA-vouchers også kan anvendes til uddannelse inden for Microsoft Office 2010, Windows 8, Microsoft Office 2013 eller Office 365.

Hvis din virksomhed har en licensaftale fra Microsoft med tilhørende "Software Assurance", har I mulighed for at få gratis uddannelse ved at bruge de tildelte SA vouchers - de er guld værd og kan indløses her hos Atea Education.

SA vouchers kan bruges på "gratis" uddannelse både inden for Microsoft Office 2010, Windows 8, Microsoft Office 2013 eller Office 365, men også til bl.a. Windows Server, SQL Server, System Center, Exchange Server eller PowerShell.

SA-vouchers kan anvendes på lukkede firmahold, som vi gerne tilrettelægger og afholder for jer. Vi vil claime dine brugte vouchers hos Microsoft, så du ikke skal bruge tid på dette. Med SA-vouchers får du det maksimale udbytte af dine Microsoft Software licens og sikrer samtidig, at dine medarbejdere altid er opdateret på den nyeste viden.  

SA-vouchers udløber samtidig med din licensaftale. Det er derfor vigtigt, at dine SA-vouchers indløses inden udløbsdatoen, hvorefter de vil være gældende i 180 dage. 

Hvis du har spørgsmål til SA-vouchers skal du være velkommen til at kontakte os på telefon: 7025 2550 eller ved at sende en mail til os på: info@ateaeducation.dk.

Skynd dig at tjekke din skuffe for guld og få det vekslet til gratis uddannelse inden det er for sent!