Microsoft Training Vouchers

Med Microsoft Software Assurance Training Vouchers (SATV) kan du løbende sikre gratis uddannelse af dine medarbejdere - vel at mærke, hvis du husker at hive dem op af skuffen inden de udløber!

Hvis du har en licensaftale fra Microsoft med Software Assurance på Office, Windows OS samt Server Software, har du mulighed for gratis uddannelse med de SA-vouchers, som følger med din licensaftale. Med SA-vouchers sikrer du, at dine medarbejdere er opdateret på de nyeste opdateringer, så de kan sikre en smidig håndtering af jeres Microsoft Software. 

SA-vouchers kan bruges til klasseundervisning for it-professionelle og udviklere, således at der er mulighed for at klæde slutbrugerne ordentligt på. Uddannelserne er alle designet til at sikre en effektiv implementering og administration af ny Microsoft Software uden at det vil påvirke dit uddannelsesbudget. 

Med en SA-voucher i hånden har du adgang til langt de fleste Microsoft kurser bl.a:

Lukkede firmahold med SA-vouchers
Brug fx vouchers til at afholde lukkede firmahold, som Atea Education gerne tilrettelægger og afholder efter jeres ønske og behov. Vi kan hjælpe med at claime dine Microsoft vouchers, så du ikke skal bruge tid på dette. Med SA-vouchers får du det maksimale udbytte af dine Microsoft-produkter, således at dine medarbejdere altid er helt skarpe på de nyeste opdateringer.  

Hvor længe gælder dine SA-vouchers?
En SA-voucher udløber samtidig med din licensaftale. Det er vigtigt, at dine SA-vouchers indløses inden udløbsdatoen - herefter vil de være gældende i 180 dage - dvs. at det er muligt at aktivere dine SA-vouchers indtil dagen før din licens/Software Assurance aftale med Microsoft udløber

En SA-voucher svarer til én kursusdag for én deltager - eksempelvis vil et 5-dages kursus i MS-20410 Windows Server 2012 "koste" fem vouchers for én deltager. På nogle kurser vil det være muligt at kombinere dine SA-vouchers med egenbetaling. Der kan også forekomme egenbetaling i forbindelse med undervisningsmateriale, test etc. på nogle kurser.  

Kontakt os for at høre mere om kurser med SA-vouchers eller hvis du har spørgsmål til, hvordan du kan anvende dine vouchers til uddannelse hos os:

Atea Education
E-mail: Info@ateaeducation.dk
Tlf: 7025 2550