undefined

Education - as-a-Service
Vi leverer Education-as-a-Service ved at tilbyde dig og dine medarbejdere de mest aktuelle kurser, skræddersyede forløb, e-learning, blended learning, kursusadministration, test og certificering samt håndtering af dine medarbejderes kompetencer. Derudover håndterer vi også gerne dine Microsoft Software Assurance vouchers (SA-vouchers). 

Atea Education har mange års erfaring indenfor uddannelses- og kompetenceudvikling for den enkelte medarbejder eller virksomhed. Som totalleverandør er det én af vores fornemmeste opgaver at sikre, at kunden gennemgår en professionel og udbytterig uddannelse, og derved opnår de færdigheder, der giver kunderne mest mulig værdi af deres investering.

I forbindelse med dit kursusforløb, har du mulighed for at tage din certificering hos én af vores samarbejdspartnere på enten Sjælland eller Jylland. For at booke tid til test, skal du ringe: 70 25 45 00 eller skrive til os på info@ateaeducation.dk, så vender vi tilbage til dig med mere information om din test. 

Atea Education skaber det fundament, der gør, at du kan levere din bedste performance - en værdifuld investering for alle. For at kunne udfylde denne rolle 100 % tilfredsstillende, tilsigter vi altid at have overblik over markedet med udgangspunkt i dine specifikke behov.

Du finder os her: Ballerup, Aarhus og Aalborg.

Kursusevaluering

Når du har deltaget på et kursus hos Atea Education, eller hos en af vores mange samarbejdspartnere, så har du mulighed for at lave en evaluering her:

Evaluer dit kursus

De personoplysninger der afgives i forbindelse med evalueringen vil efterfølgende bliver brugt til gennemgang af tilfredshed med kurset, og herefter anonymiseres de og anvendes til statistik.